Wie ben ik?

Hoi allemaal, mijn naam is Silly en ik ben de eigenaar van dit blog. Ik hou enorm van het huishouden en omdat mijn man de centen verdient, mag ik lekker thuisblijven en voor de kinderen zorgen. Dit brengt veel stress met zich mee, maar het kan ook juist leuk zijn. Wat het doel is van dit blog? Jullie mijn ervaringen laten zien m.b.t. het huishouden. Ik denk dat er heel veel mensen op zoek zijn naar tips en tricks om het huishouden beter aan te pakken. Het zal dus voornamelijk een informatief blog worden met informatie over het huishouden. Mocht ik nog wat meerdere onderwerpen aansnijden dan zijn deze ook te lezen op het blog. Ik vind het namelijk ook leuk om te schrijven over mijn werkzaamheden bij het beheren van deze website!

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

Comments are closed.